Bréhal is een klein plaatsje aan de zuidkant van Normandië. Het ligt in de gemeente Granville. Granville is een levendige haven en een geliefde badplaats. De belangrijkste plaats van La Manche heeft een bijzondere ligging op en een rotspunt.
De bovenstad ontleent haar charme aan de stadsmuren, waarover men helemaal rond de stad kan wandelen. Binnen de muren staat de kerk Notre-Dame uit de 15de-17de-eeuw en het informatieve stedelijk museum in de Grande-Porte.
Dit Musée de Vieux Granville belicht de zeevaardertradities van deze stad. Op de Point du Roc staat een vuurtoren met een mooi uitzicht. Vanuit Granville is het mogelijk om een boottocht te maken naar het eiland Chausey.

Granville strand
Deze duincamping ligt direct aan zee en heeft standplaatsen met gras of zand. Er is weinig beschutting. Camping La Vanlee is een echte strandcamping.
De camping ligt wat afgelegen. Vanaf de camping kun je prima wandelen en fietsen.
Op het terrein van La Vanlee kunt je gebruik maken van draadloos internet met je eigen laptop. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Je loopt de poort uit en je staat op het strand. Hou er wel rekening mee dat je hier te maken hebt met grote getijde verschillen. Rond de 20ste van de maand heb je springvloed en dan moet je ver naar de zee lopen als het eb is. Het sanitair was goed.

Camping la Vanlee

Brehal (Granville)