Camping Pont d'Argens is gemoedelijk en heeft een prettig, verwarmd, zwembad. Vanaf de camping kun je, via een natuurgebied, naar het strand lopen. Ook het Villepey-gebied is niet te versmaden. Er loopt en vliegt daar van alles rond. De camping ligt langs de doorgaande weg van Fréjus naar St. Augulf en is goed bewegwijzerd. Naast de standaardvoorzieningen beschikt de camping over een winkeltje, de mogelijkheid van WIFI, een restaurant en een eigen weg naar het strand.
Fréjus: Camping Pont d'Argens
Fréjus: strand
Fréjus zwembad op camping Pont d'Argens
Inmiddels (2014) is de camping in andere handen overgegaan en heet tegenwoordig Plage d'Argens. Bij het inchecken merkten we een verander beleid op. Meerdere papieren moesten worden getoond. We moeten tijdens ons verblijf een polsbandje dragen en er staan een heleboel huisjes op de camping. Een pluspunt is, dat de plaatsen ruimer zijn. WIFI is nog steeds schrikbarend duur.
In 2016 hebben we onze favoriete camping verruild voor Camping La Barque. De camping ligt een stuk verder landinwaarts. Het is een eenvoudige camping. De uitbater is vriendelijk en behulpzaam. De camping ligt aan de doorgaande (drukke) weg naar Puget. De weg veroorzaakt ook wat herrie. Op de camping is een restaurant. 's Morgens kun je hier brood kopen. Naast het restaurant ligt een onverwarnd zwembad. Het sanitair is netjes. Internet is ook hier erg duur. Het strand ligt op 3 km en is via een hobbelige weg te bereiken.
Fréjus: Camping la Barque

Fréjus