Groesbeek is een schitterend toeristisch dorp gelegen in het Rijk van Nijmegen in de provincie Gelderland, ongeveer 11 Km ten zuidoosten van Nijmegen en een paar kilometer van de Duitse grensplaats Wyler. Groesbeek wordt ook wel in de volksmond genoemd 'Groesbeek het dorp der verrassingen' of 'Groesbeek Diamant tussen de heuvels', deze bijnamen worden niet voor niets genoemd dat blijkt wel uit de rijke historie van dit prachtige dorp. dit dorp ligt niet alleen op een prachtige locatie in de provincie Gelderland maar is ook nog eens omgeven door Bossen, natuur, dalen en heuvels, tevens zijn er diverse uit gaans gelegenheden zoals musea e.d.

De 7-heuvelenweg riep bij mij nostalgische gevoelens op omdat ik daar in een ver verleden 3 keer overheen ben gelopen tijdens de 4-daagse van Nijmegen.

Camping de Oude Molen ligt in de buurt van het dorp. Het is een gezellige camping, op loopafstand van het centrum van Groesbeek. In de directe omgeving diverse musea, fiets- en wandelmogelijkheden. Toen wij de camping bezochten was men druk doende om de zaak op te knappen.

Camping de Oude Molen
7-heuvelenweg in Groesbeek

Groesbeek