We logeren op camping Wolfsmühle. Het is langgerekte camping, die direct aan de Lahn ligt. De camping wordt goed bewegwijzerd. Het aanrijden is te doen maar je moet wel uitkijken. Wanneer je de camping bereikt moet je een smal weggetje nemen, het spoor oversteken en de camping aanrijden.Ontvangst uitermate vriendelijk. Er zijn redelijk wat vaste staanplaatsen. De plek die wij toegewezen kregen was ruim. Het sanitair is netjes. De camping heeft een restaurant en een "kiosk" voor kleine boodschappen en brood. Vanaf de camping kun je prima wandelen en aan de overkant loopt een prachtig fietspad dat zelfs naar Koblenz gaat. Aan de overkant van de rivier loopt een weg en achter de camping een spoorlijn. Beiden geven lawaai. Wij hebben de camping in september bezocht en tijdens ons verblijf was de camping steeds vol. Het is handig om te reserveren.

het stadje Lahnstein a.d. Höhe ligt tussen Koblenz en Bingen aan de poort van het Middelrijn- en Lahndal. Het is omgeven door het natuurpark Nassau met uitgestrekte bossen en romantische dalen.
Al tijdens de bezetting van de Romeinen was de Rijn een van de belangrijkste verkeersaders. Lahnstein ligt in een landschap met steile rotsen, massieve dalen, middeleeuwse burchten en ruïnes, en stadjes met vakwerkhuizen.

Wij hebben dit stadje gekozen om het Rijn- en het Moezeldal te verkennen.

Camping Wolfsmühle
Lahn

Lahnstein