Dorpje met een grote doortrekcamping. Hij ligt vlak naast de snelweg. Camping Le Chateau ligt op een heuvel. Het aanrijden van deze camping vonden wij niet makkelijk. Als je de bewegwijzering volgt moet je een haakse bocht nemen en dan steil omhoog. Het is handiger om eerst even naar het verderopgelegen plein te rijden, daar te keren en dan de berg te bestijgen. Door de hoge ligging, heb je vanaf de camping een weids uitzicht. Over de sanitaire voorzieningen waren wij niet erg enthousiast. Het is proper maar, gegeven het aantal kampeerplekken, zijn er maar weinig toiletten. Ook was de temperatuur van de douche verre van prettig.
De camping wordt omgeven door hoge bomen waardoor de schotelontvangst problematisch is. Helemaal boven aan de zuidkant van de camping heb je de beste ontvangst.

Veel kampeerplekken zijn scheef. Bij de receptie kun je gratis gebruik maken van internet. Op de camping is een snackbar.

In het dorpje is een warme bakken, een supermarkt en een hotel (met restaurant). Er is een route uitgezet langs de bezienswaardigheden van het dorp. Een leuke wandeling.

Overigens hebben wij deze camping in 2012 voor de laatste keer bezocht. Hij valt ons echt tegen.

Uitzicht vanaf de camping

Montigny le Roi