Er is hier een zgn. kastelencamping, Camping du Château de l'Eouvière, met gastvrije eigenaren.
De camping is verzorgd. Het zwembad ligt mooi. De camping heeft grazige en hobbelige veldjes. Er is geen winkeltje en het brood moet je een dag van te voren bestellen. Het is goed te doen om zelf brood te halen in het dorp. Je moet dan wel een stukje tegen de heuvel op. Het toiletgebouw, restaurant en het zwembad liggen beneden. De meeste plaatsen zijn op de terassen tegen de berg gesitueerd. Je moet dus via natuurlijke trapjes die niet erg goed verlicht zijn naar beneden en boven lopen. Het is een prima uitvalbasis om de Gorges du Verdon te verkennen. De camping ligt in een rustige omgeving. Provençaalser kan het niet.

De canyon Gorges du Verdon ligt achter Draguignan. Deze grote en mooie canyon is verspreid over de departementen van le Var en les Alpes de Haute-Provence. De canyon bevindt zich midden in een van de ruigste natuurgebieden van Frankrijk en is de grootste van Europa. Dit prachtig natuurverschijnsel is de grootste kloof van Europa en is uitgesleten door de rivier de Verdon over een lengte van 25 meter. De rotswanden zijn soms wel 700 meter hoog en zeer imposant.

De Gorges du Verdon is ontstaan als gevolg van de erosie van de rivier Verdon en uit zich vandaag de dag in reusachtige kliffen van kalkgesteenten. Dit gebied is pas sinds het begin van de vorige eeuw ontdekt en een trekpleister voor vele toeristen. Te midden van dit beschermde natuurgebied, rijk aan flora en fauna, zijn de meest adembenemende panorama's.

Montmeyan