We logeren op camping ‘t Kopske in Den Hout een voorstad van Oosterhout. We hebben deze camping gevonden in het Kleine Camping boekje van de ANWB. De camping valt onder het regime van Vekabo. De camping wordt niet bewegwijzerd. De TomTom kon hem wel vinden. Helaas werden we over een flink stuk kasseien geloodst. Deed ons weer een beetje aan Italië denken. De camping heeft geen receptie. Bij aankomst kun je aanbellen en bij geen gehoor bestaat de mogelijkheid om te telefoneren. Vriendelijke ontvangst. We mochten zelf een plaatsje uitkiezen. Helaas mag de auto niet bij de caravan staan. De camping beschikt over 2 velden waar de caravans aan de rand staan. Het sanitairgebouw is verzorgd en schoon. Verder is er een tafeltennisruimte en een ontspanningsruimte met wifi. Hier kun je ook boeken lenen. Verder zijn er nog wat speeltoestellen voor de jeugd en dan heb je het, qua voorzieningen wel gehad. Je ontvangt een map met informatie over fietsen en wandelen in de omgeving.
De camping ligt op korte afstand van het Markkanaal. Hier kun je prima wandelen en Den Beer vond het ook wel iets. Kortbij liggen Oosterhout, Breda, Made en Oudenbosch.
Camping 't Kopske
Den Hout is een leuk dorp met ongeveer 1.200 inwoners, behorende tot de gemeente Oosterhout. De brink is een driehoekig terrein dat met bomen is beplant. "De Houtse Heuvel" is eigendom van alle omwonende van dit terrein. De oorsprong gaat mogelijk terug tot de Frankische tijd. Ook bezienswaardig zijn de kerk en de molen.
De molen in Den Hout
De kerk in Den Hout

Oosterhout