We logeren op camping La Spiaggia. De camping ligt aan het meer van Trasimeno. Vanaf de doorgaande weg wordt de camping goed bewegwijzerd en is hij heel goed te bereiken. Vriendelijke ontvangst. De plekken op de camping zijn ruim en met gras begroeid. Het sanitair is proper.Tijdens ons bezoek, in april 2012, was de camping erg leeg. De voorzieningen als bar/restaurant en zwembad waren (nog) niet open. De camping heeft 2 strandjes. Volgens de boeken zou de camping over wifi moeten beschikken maar tijdens ons verblijf was dit niet operationeel omdat men van provider aan het wisselen is. Passignano ligt op loopafstand.
Het uitlaten van Beertje gaat wat moeilijk. Er is in de buurt wel wat gras maar onze dame is kieskeurig. De parken in het stadje zijn niet bestemd voor hondjes.
In de buurt zijn uitgezette fiets- en wandelroutes. De camping ligt Ideaal om de historische plaatsen in de buurt te bezoeken. Zoals Perugia, Cortona, Assisi en Siena. Perugia en Assisi kunnen ook per trein. Het station ligt op een half uurtje lopen van de camping.
Camping La Spiaggia
Lago di Trasimeno

Passignano di Trasimeno