Wij logeren altijd op camping Pegomas, een van de drie campings die St. Rémy rijk is.
De beheerders zijn wat eenzelvig. Het terrein ligt op loopafstand van het stadje. We komen er al jaren en genieten volop van de rust van deze camping. De camping is dichtbegroeid waardoor je haast geen last hebt van de Mistral (die wil daar nog wel eens tekeer gaan!). Het sanitair is wat verouderd maar wordt goed schoongemaakt. Doordat we een wat grotere caravan hebben, moeten we wel goed uitkijken met manouvreren. Voor je het weet zit je tegen de hagen.

Het is een eenvoudige camping. Het zwembad is eigenlijk de enige noemenswaardige luxe. De afstand naar het stadje vergoedt echter veel. In 5 minuten sta je in het centrum.
Camping Pégomas

We hebben een tijdje niet meer in St. Rémy gelogeerd omdat onze caravan niet zo goed meer op Pégomas paste. In 2014 hebben we St. Rémy opnieuw bezocht en logeren nu op de nieuwe camping Parc de la Bastide. Deze camping ligt om de hoek van Pégomas.
De camping is vrij nieuw. De camping is heel goed te vinden en prima aan te rijden.
Het sanitair is nog in aanbouw. Het is eenvoudig. Ook aan het zwembad werd tijdens ons bezoek nog hard gewerkt. Je beschikt over gratis wifi. De dekking is matig. Deze camping heeft ook het voordeel dat hij op loopafstand van het stadje ligt. De plekken zijn ruim bemeten. Je kunt kiezen tussen schaduw en zon.

Camping Parc de la Bastide
Camping Parc de la Bastide

Saint Rémy de Provence