Tijdens onze reizen houden we de bijzonderheden bij van de doodnormale dingen. Wanneer doe je iets en waar is dat dan? Schijnt de zon of ........ eigenlijk gaat het over niet zoveel bijzonders maar het is wel leuk. Het is begonnen met een logboek en uitgegroeid tot deze website. We hebben bijgehouden welke campings we hebben bezocht en wat wij er van vonden. Hierbij zij vermeld dat onze "lat" niet zo hoog ligt. Animatie en luxe voorzieningen op de camping zijn niet zo aan ons besteed. Belangrijk vinden wij de ontvangst, sanitaire voorzieningen, de kampeerplekken, bereikbaarheid en bewegwijzering van de camping. Het is prettig wanneer de camping een beetje in de bewoonde wereld ligt.

Van de campings die wij ooit hebben bezocht, worden wat relevante ervaringsgegevens beschreven. Je kunt dit op verschillende manieren selecteren. In de reisverhalen is er een link naar de betreffende plaats gemaakt.
Ook kun je op de landkaart de plaats aankiezen. Naast de landkaart verschijnt een schuifmenu. Ook hier kun je de keuze maken.

Inmiddels ben ik er ook toe overgegaan om de plaatsen die wij tijdens onze reizen bezoeken wat meer in de teksten te beschrijven. Het liefst doe ik dat in wat korte steekwoorden. Helaas lukt dat niet altijd. Een nadeel hiervan is, dat de reisverslagen omvangrijker worden. Dit weegt n.m.m. op tegen het voordeel om de website ook op dit punt als naslag te kunnen gebruiken.

De web-site is opgezet met het doel om onze ervaringen met anderen te delen. Een ieder is van harte welkom. Opmerkingen verneem ik graag. Dit kan in het gastenboek of via een mailtje (bij het envelopje op de startpagina).

Wij zijn Ger en Mia.

We houden van reizen. Sinds 1995 doen we dat met een caravan. Het was even wennen maar nu ervaren wij het als een grote vrijheid. We reizen door heel Europa maar het liefst in Frankrijk. De afwisselende landschappen, de natuur, de steden en dorpen, de vriendelijke bevolking vinden wij aangenaam. De maaltijden zijn er ook niet te versmaden!

Alhoewel we het land redelijk hebben bereisd, ontdekken we altijd wel weer iets nieuws.
We komen erg graag in de Provence en aan de Côte d'Azur. Eigenlijk ligt daar onze 2e woonstek. De ontspannen sfeer, natuur, pracbtige plaatsjes, gezellige markten, de geuren en het mooie licht bekoren ons zeer. We genieten er te voet en op de fiets van.

In 2004 zijn we met werken gestopt. Het reizen heeft toen een nadrukkelijker element in ons leven gekregen. Sinds die tijd zijn we een maand of 4 per jaar onderweg.

Sinds 2005 werden we vergezeld door hond Den Beer.
Beertje was een vrolijke en enthousiaste hond. Tot ons verdriet heeft ze in 2019 afscheid van ons genomen.

We reizen met een Subaru Outback en een caravan Fendt 515 sge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homepage