Tijdens onze reizen houden we de bijzonderheden bij van de doodnormale dingen. Wanneer doe je iets en waar is dat dan? Schijnt de zon of ........ eigenlijk gaat het over niet zoveel bijzonders maar het is wel leuk. Het is begonnen met een logboek en uitgegroeid tot deze website. We hebben bijgehouden welke campings we hebben bezocht en wat wij er van vonden. Hierbij zij vermeld dat onze "lat" niet zo hoog ligt. Animatie en luxe voorzieningen op de camping zijn niet zo aan ons besteed. Belangrijk vinden wij de ontvangst, sanitaire voorzieningen, de kampeerplekken, bereikbaarheid en bewegwijzering van de camping. Het is prettig wanneer de camping een beetje in de bewoonde wereld ligt.

Van de campings die wij ooit hebben bezocht, worden wat relevante ervaringsgegevens beschreven.


Met deze web-site willen we onze ervaringen met anderen delen. Een ieder is van harte welkom. Opmerkingen verneem ik graag (in het gastenboek) of via forester1948@gmail.com

Wij zijn Ger en Mia.

We houden van reizen. Sinds 1995 doen we dat met een caravan. Het was even wennen maar nu ervaren wij het als een grote vrijheid. We reizen door heel Europa maar het liefst in Frankrijk. De afwisselende landschappen, de natuur, de steden en dorpen, de vriendelijke bevolking vinden wij aangenaam.

Alhoewel we het land redelijk hebben bereisd, ontdekken we altijd wel weer iets nieuws.
We komen erg graag in de Provence en aan de Côte d'Azur. Eigenlijk ligt daar onze 2e woonstek. De ontspannen sfeer, natuur, pracbtige plaatsjes, gezellige markten, de geuren en het mooie licht bekoren ons zeer.

Sinds 2005 werden we vergezeld door hond Den Beer.
Beertje was een vrolijke en enthousiaste hond. Tot ons verdriet heeft ze in 2019 afscheid van ons genomen. Zonder onze Beer was het wel erg stil. Roos een schat van een hond doet nu heel erg haar best om het kampeerleven onder de knie te krijgen. Het gaat haar lukken!

We reizen met een Subaru Outback en een caravan Fendt 515 sge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Homepage